Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 145
· Najnowszy użytkownik: Cezar

Ostatnio Widziani

· SuperAdmin10:07:28
· SEAN20:14:03
· lolitka 1 dzień
· grzegorz zych 2 dni
· MarekDvorak 2 dni
· slawek 3 dni
· MarcinM 4 dni
· prz3kus 1 tydzień
· Dawid 1 tydzień
· Deczko 1 tydzień

Statystyka forum

Zdjęć w galerii: 7
Artykułów: 14
Newsów: 116
Komentarzy: 53
Użytkowników: 145

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MarekDvorak
21-01-2025 15:36
Dla mnie żle się zaczął rok ale myślę że dobrze się skączy.

slawek
07-01-2025 16:16
Oby rok 2025 był lepszy niż 2024 (chociaż 2024 nie był taki zły Uśmiech )

lolitka
15-08-2024 22:23
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje koszulkę z nadrukiem logo forum plus swój login dajcie znać Inga w poniedziałek będzie drukowała.

THX
02-08-2024 18:09
Jutro jakiś krótki trip?ktoś coś?

slawek
13-07-2024 07:59
Jednak jutro.

Zobacz temat

Forum Piotrkowskich Motocyklistów » Szukam, Kupię, Sprzedam, Zamienię » Sprzedam
 Drukuj temat
Suzuki DR-Z 400 SM k6
Ice
Troche inny typ motocykla od forumowych, ale może ktoś ma znajomego co szuka takiego cuda Z przymrużeniem oka
SuperMoto to u nas dość niszowy towar

Zapraszam!

DRZta kupiona pełna seria, rocznik 2006. Przebieg na dzień dzisiejszy wynosi 31.5k z tego co pamietam +/- 100km. Po remoncie ~5-6k. Robiona u mechanika od którego mam kwitek o remoncie, stare czesci mam oczywiscie do wglądu, tłoczek, głowice, remontu nie robiłem ja.
Jeszcze jakiś kwit z Suzuki - wczesniejszy własciciel sprawdzał drzte pod kątem zgodności w serwisie, jakies papierki od tego i inne mniej istotne też mam. Tak czy tak full legal, nie przekladana rama czy inne wytwory jakie juz widywałem.

Na wejsciu wrzuciłem nowe klocki na przód, płyn hamulcowy motul 5.1 przod i tył, silnikowy 5100 10w40 z filtrem, wizualne dodatki wedle mojego uznania (a nie wszystkim wiem ze moga sie podobac) tj. mała lampka z tyłu + uchwyt pod tablice wlasnej produkcji - ten kupny dość szybko się ułamał i niemalże zgubiłbym tablice Uśmiech, lusterka okrągłe pod kierownice, handbary z alu wzmocnieniem, karbonowe osłony ramy i paseczki na koła Pokazuje język aha filtr powietrza prałem 2 krotnie i nasączałem sprayem K2, cały napęd tzn lancuch wraz z zebatkami wymieniłem w zime więc w zasadzie jest nówka sztuka, RK X-ringowy, przełozenie troche krótsze od seryjnego tj. 14/41z (polecam strone gearcommander do doboru jakbys chcial zmieniac). smarowany z początku S100, aktualnie Motul C2+ bodajze, czyszczony szczoteczką do zebów i naftą Szeroki uśmiech

jakies 3 miiesiące temu przejrzany w MotorWings w łodzi u Michała kompleksowo na nowy sezon, zaworki nie wymagały roboty, głowica czysta gniazda nie powypalane, ale pojechał tam w innym celu tzn. na wymiane łancuszka rozrządu, wrzucony został i zakuty Tourmax, zrobione na nim moze 1500 km także spokój na dłuzszy czas. Uśmiech Napinacz seria czyli automat. Lagi suche, zawias nie wybity, zestrojony fabrycznie bo do mojej jazdy raczej nie ma sensu, , zaworki sprawdzone przy okazji rozrządu - luz ok, bez potrzeby regulacji, Olej wymieniłem jakies 1000km temu, znów polsyntetyk 5100 i filtr hf139 czyli klasyka. Tydzień temu nowa świeczka cr8e, i nowe opony GT Uśmiech zrobione jakies 100km na nich (są jeszcze 'cycki'Z przymrużeniem oka :0

Tarcze hamulcowe grube bez rantu, mo mocnym przyduszeniu hamulca tył podniesie sie bez problemu, pali zimny ciepły, u mnie spalanie 3.6-4l/100km (fajne uczucie lać zawsze do pełna Uśmiech)
Mocowo... kompresja moim zdaniem b.dobra testowałem szztukę na kicie 440ccm (byc moze zajechana) jak i na FCR39+FMF i jakos nie robiły na mnie wrazenia Pokazuje język

Ogółem lubie zadbac o moto i mieć pewnosc ze nie stanie w polowie drogi. Zdecydowanie wole dwa kola przylegajace do ziemi anizeli jedno.

No i wydech dłubniety przez poprzedniego wlasciciela, wyglada seryjnie ale tak nie gra Uśmiech Niektorym sie to nie podoba, szczegolnie tym w podeszlym wieku, chyba można go przyciszyc jakoś nieduzym nakładem.

Pozdro, propozycje na priv

i.imgur.com/SNLfuCz.jpg

Pytajcie o wiecej, nic nie ukrywam i mam nadzieje ze mi sie to odbije z korzyscia przy nastepnym moto Uśmiech

slawek
Ładny sprzęcik.

Niestety u mnie w garażu stoi 3 a właściwie 4.
Sławek

Ice
Szkoda, że taki typ moto u nas tak ciężko sprzedać, jakby coś to aktualne Uśmiech

Ice
Sprzedana

slawek
Gratulacje. Kupuj 600-tle i stawiaj litra.
Edytowane przez slawek dnia 10-08-2016 13:16
Sławek

koperta4512

Cytaj

Dalej w planach GSX-R czy coś innego planujesz kupić: )

Ice
Sam nie wiem jeszcze co kupić, jak macie ciekawe pewne moto to podrzucać Pokazuje język
Bo mojego faworyta w kraju niemalże nie ma.

Leszek

Cytaj

Ice napisał(a):

Sam nie wiem jeszcze co kupić, jak macie ciekawe pewne moto to podrzucać Pokazuje język
Bo mojego faworyta w kraju niemalże nie ma.

O! To zdradź tajemnicę co to za motocykl?!.... prawie nie ma go w kraju?! Bardzo mnie zaciekawiłeś tą wypowiedzią.
Ducati Multistrada 1260S
GG 3422577

kacha_wa
Ducati Multistrada?
Wild Skunks Gang - Daughter

Ice
Ducatow ogółem mało u nas Uśmiech

SMC-R 690 albo mało albo nikt nie sprzedaje

slawek
Czyli dalej Supermoto ?
Sławek

Ice
Chyba najlepszy typ motocykla jakim jeździłem Uśmiech
Choć myślę nad sportem jeszcze, na typowego turystę przyjdzie jeszcze czas.

Jerry
Ducati Multistrada 1200s przepiękny moje marzenie Uśmiech
Trzeba spełniać marzenia i nigdy się nie poddawać!!!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.09
412,435 unikalne wizyty