Aktualnie online

· Gości online: 9

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 143
· Najnowszy użytkownik: Sebastian

Ostatnio Widziani

· MarekDvorak08:35:00
· janusz 1 dzień
· Deczko 1 dzień
· kacha_wa 1 dzień
· Leszek 2 dni
· lolitka 5 dni
· Motoport 5 dni
· slawek 5 dni
· grzegorz zych 6 dni
· MarcinM 6 dni

Statystyka forum

Zdjęć w galerii: 7
Artykułów: 14
Newsów: 115
Komentarzy: 53
Użytkowników: 143

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MarekDvorak
21-01-2025 15:36
Dla mnie żle się zaczął rok ale myślę że dobrze się skączy.

slawek
07-01-2025 16:16
Oby rok 2025 był lepszy niż 2024 (chociaż 2024 nie był taki zły Uśmiech )

lolitka
15-08-2024 22:23
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje koszulkę z nadrukiem logo forum plus swój login dajcie znać Inga w poniedziałek będzie drukowała.

THX
02-08-2024 18:09
Jutro jakiś krótki trip?ktoś coś?

slawek
13-07-2024 07:59
Jednak jutro.

Zobacz temat

Drukuj temat
2016 - Wyjazd 17.04.2016
Lazy An
Może na ten Zlot ktoś chętny, bardziej na przejażdżkę myślę... Bo na mszę to Was nie zaciagne chyba:Szeroki uśmiech

DXIII Motocyklowy Zlot Gwiaździsty im. ks. Ułana Zdzisława Jastrzębiec Peszkowskiego odbędzie się 17.04.2016 r. na Jasnej Górze. W zeszłym roku na otwarcie przyjechało szacunkowo 20-30 tysięcy motocyklistów, z różnych, czesto odległych zakątków Polski. Impreza ma nie tylko rangę spotkania motocyklowego, ale jest traktowana przez większość motocyklistów głównie jako coroczna pielgrzymka i święcenie motocykli przed rozpoczęciem sezonu.Jak zwykle głównym punktem uroczystości jest oczywiście Msza św. odprawiona w samo południe na Jasnej Górze. Z zeszłym roku poprowadził ją abp Tadeusz Kondrusiewicz, metropolita mińsko-mohylewski i wcześniej metropolita moskiewski. Nie bez znaczenia jest oczywiście szczególne miejsce spotkania - na Jasnej Górze. W imieniu Paulinów, jako gospodarzy terenu można liczyć na ciepłe przyjęcie i słowa pozdrowienia i błogosławieństwa. Błogosławieństwa w codziennym życiu, oraz na drodze podczas bezpiecznej, bezwypadkowej jazdy motocyklem.Oczywiście poza mszą i święceniem motocykli, jest równiez całkiem normalne życie motocyklowe, radość z nowego sezonu i akcja zbierania zabawek i maskotek dla dzieci w sierocińcach, w Polsce i na Kresach Rzeczypospolitej oraz kwesta na rzecz Kresowian.
Edytowane przez slawek dnia 16-04-2016 15:50

wacha
I mocherów czar !!!!!!!Smutek
Triumph Tiger 1200

Grono FPM i Dzikie Skunksy(Wild Skunks) - GanG - jak mnie przyjmąSzeroki uśmiech

Lazy An
Wiedziałam ale można by się gdzieś przejechac

wacha
I po ludzku zaczęłaś pisać.
Nie można było od początku.
Triumph Tiger 1200

Grono FPM i Dzikie Skunksy(Wild Skunks) - GanG - jak mnie przyjmąSzeroki uśmiech

Lazy An
Można

Lazy An
Gdyby było znośnie to może Ojców

Leszek
Powoli i z żoną?
Edytowane przez slawek dnia 13-04-2016 21:31

slawek

Cytaj

Leszek napisał(a):

Powoli i z żoną?

No no, się kolega rozwija.

Ale dlaczego powoli ?
Wolne jeżdżenie ciężkim motocyklem jest niebezpieczne.
Edytowane przez slawek dnia 13-04-2016 22:41
Sławek

Lazy An
Nie na temat Panowie farmazony smarujecie Rzecz w tym czy jedziemy w niedzielę gdzieś

slawek
Może: https://goo.gl/maps/3XbS7cFAfYT2
Sławek

Lazy An
No to jak pogoda będzie w miarę to my(Radek,Robert chyba też,ja) chętni na taki trip

slawek

Cytaj

Lazy An napisał(a):

No to jak pogoda będzie w miarę to my(Radek,Robert chyba też,ja) chętni na taki trip

Problem tylko, że ja nie dostałem jeszcze błogosławieństwa.
Sławek

Lazy An
Zobaczymy jaka będzie pogoda w niedzielę jak coś to powiesz że jedziesz po paliwo no i że kolejka była

wacha
No zachęcające.
Triumph Tiger 1200

beta
A ja będę jak zwykle w lesie...Krzywi się

Lazy An
Coś chyba zimno będzie wszyscy do lasu pójdziemy

beta
Spoko w lesie zimą cieplej... A latem zimniej Szeroki uśmiech

slawek
W niedzielę będzie pogoda.
Sławek

kacha_wa
jakaś na pewno...

Lazy An