Aktualnie online

· Gości online: 7

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 143
· Najnowszy użytkownik: Sebastian

Ostatnio Widziani

· MarekDvorak08:34:38
· janusz 1 dzień
· Deczko 1 dzień
· kacha_wa 1 dzień
· Leszek 2 dni
· lolitka 5 dni
· Motoport 5 dni
· slawek 5 dni
· grzegorz zych 6 dni
· MarcinM 6 dni

Statystyka forum

Zdjęć w galerii: 7
Artykułów: 14
Newsów: 115
Komentarzy: 53
Użytkowników: 143

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MarekDvorak
21-01-2025 15:36
Dla mnie żle się zaczął rok ale myślę że dobrze się skączy.

slawek
07-01-2025 16:16
Oby rok 2025 był lepszy niż 2024 (chociaż 2024 nie był taki zły Uśmiech )

lolitka
15-08-2024 22:23
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje koszulkę z nadrukiem logo forum plus swój login dajcie znać Inga w poniedziałek będzie drukowała.

THX
02-08-2024 18:09
Jutro jakiś krótki trip?ktoś coś?

slawek
13-07-2024 07:59
Jednak jutro.

Zobacz temat

Drukuj temat
2016 - Zamek KSIĄŻ
Jerzy 90
Propozycja wyjazdu w piątek do Zamku KSIĄŻ ,Nocleg w Karpaczu . W sobotę spacer na Śnieżkę i powrót w niedzielę do domu .
http://www.ksiaz.walbrzych.pl/cennik-...nik-2.html
Edytowane przez slawek dnia 20-03-2016 15:10

Leszek
Oki, w który piątek?

Jerzy 90
Jesteś bardzo niecierpliwy . Jak chcesz to możemy jechać w najbliższy ciepły weekend . Ja na pewno będę dyspozycyjny w każdy ciepły weekend .

rafput
Gdyby te słowa nie padły z klawiatury Jerzego to bym ostrożnie podchodził do tematu "na pewno" Uśmiech Brawa za konsekwencje! Z przymrużeniem oka

Leszek
Jerzy, w takim razie będę czekał aż "kiwniesz", że jedziemy do Książa.

kacha_wa
w kalendarzu FPM mamy zaklepany termin 10-12 czerwiec na Karkonosze, więc może wtedy?

Leszek

Cytaj

kacha_wa napisał(a):

w kalendarzu FPM mamy zaklepany termin 10-12 czerwiec na Karkonosze, więc może wtedy?

No właśnie miałem się pytać co to za termin w tym czerwcu, czy tam nie ma możliwości zapisania gdzie jest planowany wyjazd? Romania też nie jest zaznaczona. Zaraz sprawdzę, czy tam można coś naskrobać.

kacha_wa
prawdopodobnie można przez google, ale mi się nie chce kombinować Pokazuje język jak masz jakieś pytania do terminów pisz do mnie Uśmiech jeszcze ogarniam Pokazuje język

Leszek
No tak, wlazłem do kalendarza ale jest to wyraźnie mój kalendarz i nic na forum się nie zmienia po moim opisie.

slawek
Aby zobaczyć kalendarz FPM musisz zaakceptować link. Dostałeś w mailu.
Wtedy wchodzisz do kalendarza Google i widzisz wszystkie terminy (a także możesz wpisywać nowe).
Kalendarz FPM jest dostępny jako kolejny z twoich kalendarzy.

Jeżeli jesteś zalogowany to klikając na link kalendarza na forum widzisz na stronie kalendarz.
Jeżeli nie jesteś zalogowany do Google to w kalendarzu na stronie będziesz widział terminy ale opis będzie tylko jaki termin zajęty.
Edytowane przez slawek dnia 19-03-2016 09:00
Sławek

wacha
Książ był na liście do zwiedzania w Karkonoszach - jednym z dwóch wyjazdów tam planowanych bo w jeden weekend to się nie da zobaczyć za wiele , a wiele jest do zobaczenia.
Triumph Tiger 1200

Grono FPM i Dzikie Skunksy(Wild Skunks) - GanG - jak mnie przyjmąSzeroki uśmiech

Leszek

Cytaj

slawek napisał(a):

Aby zobaczyć kalendarz FPM musisz zaakceptować link. Dostałeś w mailu.
Wtedy wchodzisz do kalendarza Google i widzisz wszystkie terminy (a także możesz wpisywać nowe).
Kalendarz FPM jest dostępny jako kolejny z twoich kalendarzy.

Jeżeli jesteś zalogowany to klikając na link kalendarza na forum widzisz na stronie kalendarz.
Jeżeli nie jesteś zalogowany do Google to w kalendarzu na stronie będziesz widział terminy ale opis będzie tylko jaki termin zajęty.

A widzisz, ja tam wczoraj w nocy gmerałem przy tym ale na swoją pocztę nie zaglądałem. Jakieś wpisy porobiłem i w googlach było je widać natomiast na forum nie. Wrócę z zakupów to oblukam temat.

Jerzy 90
Wyjazd 22 lipca w piątek około 13.oo powrót w niedziele .

slawek
Wpisałem do kalendarza.
Sławek

beta
Ale macie te terminy...

Lazy An
Takie że będę musiała L 4 brać

beta
Ja chyba LX...

koperta4512
Czy wyjazd jest nadal aktualny i jeśli tak, to czy ktoś ma zamiar zwiedzić tylko zamek i wrócić do domu?

kacha_wa
widząc zainteresowanie tematem, wyjazd raczej nieaktualny Smutek bynajmniej My odpadamy niestety Smutek
Wild Skunks Gang - Daughter

Jerzy 90
Niestety ja też odpadam . Mam pilny wyjazd a i pogoda jest za dobra na jazdę .Smutek

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20
405,210 unikalne wizyty