Aktualnie online

· Gości online: 10

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 143
· Najnowszy użytkownik: Sebastian

Ostatnio Widziani

· MarekDvorak08:17:57
· janusz 1 dzień
· Deczko 1 dzień
· kacha_wa 1 dzień
· Leszek 2 dni
· lolitka 5 dni
· Motoport 5 dni
· slawek 5 dni
· grzegorz zych 6 dni
· MarcinM 6 dni

Statystyka forum

Zdjęć w galerii: 7
Artykułów: 14
Newsów: 115
Komentarzy: 53
Użytkowników: 143

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MarekDvorak
21-01-2025 15:36
Dla mnie żle się zaczął rok ale myślę że dobrze się skączy.

slawek
07-01-2025 16:16
Oby rok 2025 był lepszy niż 2024 (chociaż 2024 nie był taki zły Uśmiech )

lolitka
15-08-2024 22:23
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje koszulkę z nadrukiem logo forum plus swój login dajcie znać Inga w poniedziałek będzie drukowała.

THX
02-08-2024 18:09
Jutro jakiś krótki trip?ktoś coś?

slawek
13-07-2024 07:59
Jednak jutro.

Zobacz temat

Drukuj temat
2015 - Motomikołaje
Lazy An
No i było zajefajnie renifer się wychasal dzieci zadowolone my też ....Slawkowi renifer odmówił posłuszeństwa pod Focusem....ja, Wojtus i Adaś skoczylismy jeszcze pod Aniola

kacha_wa
http://www.epiotrkow.pl/news/galeria/...ia/23960,7

slawek
Zdjęcia w galerii Wydarzenia bieżące.

Mnie padł akumulator ale już dopchalem moto do domu.
Edytowane przez slawek dnia 06-12-2015 15:31
Sławek

kacha_wa
nie mogłeś zadzwonić?!?!?! Mieli My akumurator w aucie!!

slawek
Dałem radę. Szwagier mi pomógł.
Sławek

slawek

Na 6-tym zdjęciu jestem ja na głównym planie (tyłem).
Sławek

kacha_wa
Trza było zadzwonić to byśmy go do nas do garażu doprowadzili i naładowali. Oj Sławku Sławku masz kumpli korzystaj !!!!!!

slawek

Cytaj

kacha_wa1 napisał(a):

Trza było zadzwonić to byśmy go do nas do garażu doprowadzili i naładowali. Oj Sławku Sławku masz kumpli korzystaj !!!!!!

Chciałem pobyć ze swoim motocyklem sam na sam (nie licząc przechodniów).
Sławek

wacha
Ha Ha ha ha
to znaczy siłowniaSzeroki uśmiech

slawek

Cytaj

wacha napisał(a):

Ha Ha ha ha
to znaczy siłowniaSzeroki uśmiech

Krzepy nie mam.
Przepchnąłem go kilkadziesiąt metrów i plecy czuję.
Sławek

kacha_wa
oj oj bez komentarza, do Nas z górki na Flinstona spod Focusa ścieżką rowerową w 3 minuty!!!

Leszek
Ja siedzę chory w domu. Napiszcie coś więcej. Widzę, że wyjechaliście spod Lidla. Sławek, Kacha, Wacha, Adam, Koperta, Antena.... ktoś jeszcze? Gdzie pojechaliście?

kacha_wa
Lechu, wyjechaliście to za dużo powiedziane !! Nasze stare zgruchotałe moto czyt. Honda Deauville pierdolony rudolf dojechał tylko na Lidla, potem zdechł z pragnienie, a po napiciu brakło mu mocy, inni pojechali do Domu Dziecka, potem na "Deptak" i pod Focus Mall i tam Sławko zostawił moto na światłach, w wyniku czego mocy brakło i tym razem Sławko był koniem pociągowym do garażu.

Leszek
Kacha, przecież macie drugie moto?! No czytałem, że bateria się w Sławka moto wyładowała, kurde przykry temat bo coś takiego pchać to załamka. Ważne, że wzięliście udział w okrutnie fajnej akcji a ja tam powinienem być przede wszystkim, choćby z racji zawodu i dupa jasio. No nic, postaram się to jakoś odrobić po wyzdrowieniu i odzyskaniu "cebuli" od mechanika. Nie kazałem mu się spieszyć, niech sprawdza filtr, zawory, wymienia olej w silniku i lagach no gmole zakłada. A jeszcze ma sprawdzić, czemu kontrolka ABS-u nie działa i uzupełnić kołki i dwie śrubki w owiewkach.

Lazy An
Ją z Adamem i Wojtkiem skoczylismy pod Anioła miał być jeszcze Slawek ale że wolał pchać moto to obczestowalismy gości i Panie spod Anioła tym co nam zostało i wrocilismy do domów.

slawek
Wyjechaliśmy spod Lidla koło Reala do Słowackiego i skrecilismy w dół koło kauflandu na wysoką do Domu Dziecka.

Tam spowodowalismy uśmiechy dzieci. Daliśmy małe co nieco, zrobiliśmy foty i pojechaliśmy na plac koło kościoła Bernardynów (wzdłuż Słowackiego).

Tam rozpoczęliśmy akcję rozdawania dzieciom cukierków. Następnie udaliśmy się pod Focusa aby kontynuować generowanie usmiechow.

Z naszej Ferajny była Wacha & Kacha, Antena, Adam, Koperta, Ja i Marcin (brał ślub w maju).

Najwięcej ludzi było z MMP.
Sławek

Przemo
zdjęcia cacy.
pogratulować mobilizacji Uśmiech
super że pogoda dopisała. oby tak dalej, to któregoś roku na pasterkę pójdzie się w krótkim rękawku Z przymrużeniem oka
Zdrowy rozsądek to coś, czego każdy potrzebuje, mało kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje ;-)
moto & sex & rock`n`roll

Lazy An
Dalismy trochę uśmiechu ja w drodze powrotnej też jechalam z bananem na twarzy widząc usmiechajacych i pozdrawiajacych mnie kierowców aut...nie codziennie widzi się w końcu renifera na motocyklu ....i o to chodzi by inni nas postrzegali jako miłych i radosnych

wacha
Ale widok renifera na moto bezcenny.Szeroki uśmiech

Przemo
mili i radośni, to My zawsze jesteśmy Uśmiech
tylko z tym postrzeganiem w naszym "normalnym" kraju, to może za pół wieku Szok
Zdrowy rozsądek to coś, czego każdy potrzebuje, mało kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje ;-)
moto & sex & rock`n`roll

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.34
405,096 unikalne wizyty