Aktualnie online
· Gości online: 6
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 143
· Najnowszy użytkownik: Sebastian
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 143
· Najnowszy użytkownik: Sebastian
Ostatnio Widziani
· MarekDvorak | 04:52:32 |
· janusz | 1 dzień |
· Deczko | 1 dzień |
· kacha_wa | 1 dzień |
· Leszek | 2 dni |
· lolitka | 5 dni |
· Motoport | 5 dni |
· slawek | 5 dni |
· grzegorz zych | 6 dni |
· MarcinM | 6 dni |
Statystyka forum
Zdjęć w galerii: 7
Artykułów: 14
Newsów: 115
Komentarzy: 53
Użytkowników: 143
Artykułów: 14
Newsów: 115
Komentarzy: 53
Użytkowników: 143
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
MarekDvorak
21-01-2025 15:36
Dla mnie żle się zaczął rok ale myślę że dobrze się skączy.
slawek
07-01-2025 16:16
Oby rok 2025 był lepszy niż 2024 (chociaż 2024 nie był taki zły )
lolitka
15-08-2024 22:23
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje koszulkę z nadrukiem logo forum plus swój login dajcie znać Inga w poniedziałek będzie drukowała.
THX
02-08-2024 18:09
Jutro jakiś krótki trip?ktoś coś?
slawek
13-07-2024 07:59
Jednak jutro.
Zobacz temat
Obstawa Piotrka i Ewy
|
|
Lazy An |
Dodany dnia 31-07-2016 15:35
|
MotoCyklista/tka Postów: 1095 Data rejestracji: 14.11.15 |
Trzeba jeździć swobodnie bo inaczej grozi zgubienie się
Lazy An (tena)
Wild Skunks Gang - Mother |
|
|
slawek |
Dodany dnia 31-07-2016 18:56
|
Jeżdżący/ca bez lęków Postów: 5495 Data rejestracji: 12.12.13 |
Bo co to za pytanie ? Jedziemy zawsze ile fabryka da. Sławek
_____________________________________ "Wielkie nazwiska uprawdopodobniają największe idiotyzmy, gdyż tłum ma naiwną pewność, że wielcy ludzie bredzić nie mogą" vs "Idąc prosto przed siebie nie można zajść daleko" Ujeżdżam: BMW R1250GS, Yamahę XJR 1300 Posiadam WFM M06 z 1962 roku. |
|
|
Prezes QV |
Dodany dnia 31-07-2016 22:18
|
Wąchacz wydechu Postów: 5 Data rejestracji: 24.04.16 |
Witam forumowiczów . Mam kilka pytań do organizatora związanych ze ślubem Piotra i Ewy . 1. czy znana jest w przybliżeniu liczba uczestników obstawy ? 2. czy w związku z przypuszczalnie dużą liczbą uczestników zostały powiadomione służby? 3. czy zostały wyznaczone osoby do zabezpieczenia i obstawy kolumny ? 4. czy obowiązują stroje galowe ? Pozdrawiam Tomasz |
|
|
kacha_wa |
Dodany dnia 31-07-2016 23:47
|
Mistrz/yni prostej Postów: 1302 Data rejestracji: 19.11.15 |
a kto jest organizatorem tej imprezy? ktoś z FPM-u??
Wild Skunks Gang - Daughter
|
|
|
rafput |
Dodany dnia 01-08-2016 09:08
|
Administrator Moderator Postów: 814 Data rejestracji: 14.11.15 |
Żeby wszystko było jasne to wypada podkreślić, że FPM nie jest organizatorem tego wydarzenia. Zostaliśmy zaproszeni jako indywidualni motocykliści i chętnie weźmiemy udział w tym wydarzeniu, przy zachowaniu wszystkich zasad wynikających z prawa o ruchu drogowym i innych ustaw |
|
|
Prezes QV |
Dodany dnia 01-08-2016 10:19
|
Witam zapytałem tylko dla tego że kol. Fincher wyszedł z inicjatywą cyt. " W imieniu swoim i Państwa Młodych serdecznie zapraszam motocyklistów na obstawę " itd., więc byłem przekonany że może udzieli mi odpowiedzi na moje pytania , ponieważ chciałbym przekazać kolegom z QV na zebraniu propozycję wyjazdu do Piotra i Ewy i przedstawić plan obstawy. A co do organizacji wyjazdu na to wydarzenie z Piotrkowa to chętnie się dostosujemy do FPM i pojedziemy nie jako "indywidualni motocykliści " ale jako grupa piotrkowska . Pozdrawiam Tomasz |
|
|
rafput |
Dodany dnia 01-08-2016 12:03
|
Panie Tomaszu, na pewno kol. Fincher udzieli informacji, kiedy zapozna się z pytaniami. Kto pyta, nie błądzi. Mój post nie był skierowany do Pana, a tylko i wyłącznie porządkował pewne kwestie. Nie ma co się czuć dotkniętym i łapać za słówka, których intencją było podkreślenie, iż FPM tworzą ludzie, których łączy w szczególności pasja do motocykli, miast regulaminów czy statutów Stąd też odważyłem się podkreślić indywidualizm jednostek. Jednostek często wykraczających poza Piotrków, niemniej jednak nie mam nic przeciw określeniu "grupa piotrkowska" Skupmy się tymczasem na Młodych, bo to ich święto się szykuje! |
|
|
slawek |
Dodany dnia 01-08-2016 14:59
|
Cytaj Prezes QV napisał(a): Witam zapytałem tylko dla tego że kol. Fincher wyszedł z inicjatywą cyt. " W imieniu swoim i Państwa Młodych serdecznie zapraszam motocyklistów na obstawę " itd., więc byłem przekonany że może udzieli mi odpowiedzi na moje pytania , ponieważ chciałbym przekazać kolegom z QV na zebraniu propozycję wyjazdu do Piotra i Ewy i przedstawić plan obstawy. A co do organizacji wyjazdu na to wydarzenie z Piotrkowa to chętnie się dostosujemy do FPM i pojedziemy nie jako "indywidualni motocykliści " ale jako grupa piotrkowska . Pozdrawiam Tomasz OK. Nie przewidujemy specjalnej troski ze strony mundurowych. Jak znam życie to pojedziemy i tak w kilku grupach. Ale utrzymujemy 15.00 na Lidlu. Docelowe miejsce jest znane: 15.30 na BP w Bełchatowie. Sławek
_____________________________________ "Wielkie nazwiska uprawdopodobniają największe idiotyzmy, gdyż tłum ma naiwną pewność, że wielcy ludzie bredzić nie mogą" vs "Idąc prosto przed siebie nie można zajść daleko" Ujeżdżam: BMW R1250GS, Yamahę XJR 1300 Posiadam WFM M06 z 1962 roku. |
|
|
Prezes QV |
Dodany dnia 01-08-2016 16:30
|
Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi i pozdrawiam indywidualizm jednostek zgodnie z regulaminem . |
|
|
beta |
Dodany dnia 01-08-2016 21:45
|
Komar Rider Postów: 397 Data rejestracji: 30.11.15 |
Bo jesteśmy indywidualnie zajebiści i dlatego jest nam tak dobrze z tym razem Najważniejsze, że czujemy się dobrze i tak samo bawimy. Ponadto nie zauważyłam by podczas obstawek - a brałam w kilku udział - było niebezpiecznie, czy nie regulaminowo. Zawsze wszyscy są mile widziani nie ważne kim są i czym jeżdżą - i to jest najpiękniejsze. Indywidualni - i równi. Czasem to trudne dla innych do zrozumienia... Ale tak u nas jest. |
|
|
Jerry |
Dodany dnia 01-08-2016 22:08
|
Komar Rider Postów: 365 Data rejestracji: 16.11.15 |
Widzę Prezes na koniec i tak musiał swoje napisać
Trzeba spełniać marzenia i nigdy się nie poddawać!!!
|
|
|
loku |
Dodany dnia 01-08-2016 22:24
|
Komar Rider Postów: 300 Data rejestracji: 15.12.13 |
Cytaj Nie przewidujemy specjalnej troski ze strony mundurowych. Jak znam życie to pojedziemy i tak w kilku grupach. nie rozumiem to jak wesele będziecie obstawianie na raty? Pana młoda przodem, Pan młody z tyłu i świadkowie osobno. Normalnie jak na OS rajdowy, co ile będziecie puszczać grupę? A gości puszczacie pojedynczo czy całą grupą? Co zrobić z autobusem, 4 motocykle chyba wystarczą tylko puścić ich trzeba na końcu bo najwolniej pojadą Dziwią mnie Wasze odpowiedzi. Nie odpowiedzieliście konkretnie na żadne z nich. Czyli nie wiecie jak będzie. I Was to nie zastanawia ??? Sami powinniście takie pytania zadać. Normalne pytania i normalne odpowiedzi. A nie filozofia i sens forum i jakieś dziwne oburzenie. Chłopak niczego Wam nie narzucił ani nie wypomniał. Idzie na spotkanie klubowe i chce przedstawić propozycję obstawy ślubu. Pytanie moje jest takie czy fpm jedzie jako grupa czy każdy sam? Każdy sam będzie robił paradę czy z jakąś grupą innych motocykli? Chcecie zrobić prezent Parze Młodej czy ogólną jazdę w koło samochodu Państwa młodych na raty? Kto do cholery to organizuje żeby zapytać go o szczegóły bo rozumiem że jak odpowiecie że będzie grupa to ktoś to ogarnia? Mam rozumieć że forum nie organizuje własnej grupy bo jak wynika z indywidualizmu fpm nikt nie będzie brał odpowiedzialności za ogólny ład i porządek parady a już na pewno za bezpieczeństwo ze strony uczestników FPM? Rozumiem że ktoś zaprasza więc zamiast dziwnie filozofować to ciężko jest tylko odesłać albo poczekać na konkretną odpowiedź zapraszającego? Wychodzi na to że forumowicze jadą sami indywidualnie i na miejscu patrzą co się dzieje ? Cytaj Przybywajcie w jak największej ilości. Liczę na Obecność FPM I QV Oby nie skończyło się jak w Krakowie jedna z pamiętnych imprez. QV nie będzie bo nie ma się kogo zapytać co i jak. Najbardziej dziwi mnie to że Sławek i Rafał doskonale wiedzą jak powinna wyglądać parada weselna żeby ładnie wyszła dla Młodych, dla gości na zdjęciach i filmie. I co zrobić żeby była bezpieczna. Ja nie widzę tu miejsca na indywidualizm. Jednak wasze odpowiedzi mnie mocno zadziwiły. Coś mi się zdaje Panowie że cos pokręciliście i uznaliście że Tomek Was pyta o dojazd a nie o samą paradę |
|
|
kacha_wa |
Dodany dnia 01-08-2016 22:37
|
Mistrz/yni prostej Postów: 1302 Data rejestracji: 19.11.15 |
Uważam, że nie potrzebnie wszyscy się nakręcają, nie My jesteśmy organizatorami, nie Nasz problem. Zaprosili, pojedziemy. A co do zabezpieczenia i obstawy kolumny, póki co nic nie wiemy, jak się dowiemy, to napiszemy Miłej nocki
Wild Skunks Gang - Daughter
|
|
|
rafput |
Dodany dnia 02-08-2016 12:51
|
Cytaj loku napisał(a): Najbardziej dziwi mnie to że Sławek i Rafał doskonale wiedzą jak powinna wyglądać parada weselna żeby ładnie wyszła dla Młodych, dla gości na zdjęciach i filmie. I co zrobić żeby była bezpieczna. Ja nie widzę tu miejsca na indywidualizm. Jednak wasze odpowiedzi mnie mocno zadziwiły. Coś mi się zdaje Panowie że cos pokręciliście i uznaliście że Tomek Was pyta o dojazd a nie o samą paradę Easy, bez ciśnienia, już wyjaśniam 1. Dobrze mówisz, wiem jak powinna wyglądać dobrze zrobiona parada i dlatego napisałem, że obstawę ślubu w Bełchatowie organizuje ktoś inny, nie FPM To tak z ostrożności, na wypadek gdyby na miejscu miał panować wielki rozgardiasz i ktoś chciał szukać odpowiedzialnego za potencjalny chaos. 2. Nie wypowiadałem się i nie wypowiadam na temat przejazdu z Piotrkowa do Bełchatowa jakiejś większej grupy. Czy to będzie wspólny wyjazd FPM, QV, czy wujka Romka z wnuczkiem, to nie moja broszka Jeśli ktoś się podejmuje organizacji tej części wyjazdu to proszę bardzo, mamy w Piotrkowie i okolicach wiele doświadczonych osób w tym temacie. Mnie nic do tego. Tak jak pisałem w innym wątku na forum, do EBE lecę od zachodu, najedzony dobrą rybką. 3. A tu się tak jak Kacha mówi, wszyscy powoli nakręcają. Trochę dystansu do siebie, świata, motocykli i krakowskich obwarzanków 4. Mam nadzieję, że chłopaki w Bełchatowie wszystko fajnie ogarną, zbierze się duża ekipa, wszystko pójdzie sprawnie, a Piotrek, Ewa i goście długo tego dnia nie zapomną. 5. Z mojej strony bez odbioru w tym temacie |
|
|
slawek |
Dodany dnia 02-08-2016 13:06
|
Cytaj Cytaj ... OK. Nie przewidujemy specjalnej troski ze strony mundurowych. Jak znam życie to pojedziemy i tak w kilku grupach. Ale utrzymujemy 15.00 na Lidlu. Docelowe miejsce jest znane: 15.30 na BP w Bełchatowie. Tak jak napisałem. Utrzymujemy 15.00 na Lidlu z Piotrkowa. Kto dojeżdża inaczej wie, że miejsce startowe w Bełchatowie to 15.30 na BP. Resztę ogarną ludzie z Bełchatowa (też są dorośli i wiedzą czego się spodziewać). Trzeba też śledzić: https://www.facebook.com/events/10672...849981938/. Ostatni wpis: "Zbiórka na stacji BP w Bełchatowie. Balony, wstążki i inne tego typu rzeczy mile widziane". Zastanówmy się może jak im to wydarzenie urozmaicić aby zapamiętali kogoś z Piotrkowa. PS. Dobrze, że forum żyje, po to zresztą jest. Wiem, że jest gorąco ale "take it easy". Będzie dobrze, będziemy wspominać. Będzie słabiej, też będziemy wspominać. Sławek
|
|
Leszek |
Dodany dnia 02-08-2016 13:26
|
Spanikowany/na w zakręcie Postów: 3102 Data rejestracji: 14.11.15 |
Cytaj slawek napisał(a): PS. Dobrze, że forum żyje, po to zresztą jest. Wiem, że jest gorąco ale "take it easy". Będzie dobrze, będziemy wspominać. Będzie słabiej, też będziemy wspominać. No! Będziemy wspominać ..............i już Ducati Multistrada 1260S
GG 3422577 |
|
|
loku |
Dodany dnia 02-08-2016 21:17
|
Komar Rider Postów: 300 Data rejestracji: 15.12.13 |
No to po cholerę się tak wysmęcacie na pytania Tomka? nie można tak od razu. |
|
|
Jerry |
Dodany dnia 02-08-2016 22:08
|
Komar Rider Postów: 365 Data rejestracji: 16.11.15 |
Loku wyluzuj chłopie co się tak pieklisz? luźna guma było pytanie była odpowiedź jak chcesz tak bardzo to przecież sam mogłeś odpisać! Piona
Trzeba spełniać marzenia i nigdy się nie poddawać!!!
|
|
|
fincher |
Dodany dnia 05-08-2016 19:34
|
Wąchacz wydechu Postów: 6 Data rejestracji: 15.07.16 |
Cytaj Prezes QV napisał(a): Witam forumowiczów . Mam kilka pytań do organizatora związanych ze ślubem Piotra i Ewy . 1. czy znana jest w przybliżeniu liczba uczestników obstawy ? 2. czy w związku z przypuszczalnie dużą liczbą uczestników zostały powiadomione służby? 3. czy zostały wyznaczone osoby do zabezpieczenia i obstawy kolumny ? 4. czy obowiązują stroje galowe ? Pozdrawiam Tomasz 1. Nie 2. z tego co wiem to tak. 3. tak 4 nie. U młodego będzie rozstawiony grill z kiełbaskami i coś do picia, dla wszystkich. Dotrzyjcie do Bełchatowa na miejsce zbiórki, a resztą już się zajmiemy. Motocykli dekorować specjalnie nie trzeba, sama obecność będzie najlepszą dekoracją! |
|
|
wacha |
Dodany dnia 05-08-2016 19:49
|
Mistrz/yni prostej Postów: 1396 Data rejestracji: 14.11.15 |
Cytaj fincher napisał(a): Cytaj Prezes QV napisał(a): Witam forumowiczów . Mam kilka pytań do organizatora związanych ze ślubem Piotra i Ewy . 1. czy znana jest w przybliżeniu liczba uczestników obstawy ? 2. czy w związku z przypuszczalnie dużą liczbą uczestników zostały powiadomione służby? 3. czy zostały wyznaczone osoby do zabezpieczenia i obstawy kolumny ? 4. czy obowiązują stroje galowe ? Pozdrawiam Tomasz 1. Nie 2. z tego co wiem to tak. 3. tak 4 nie. U młodego będzie rozstawiony grill z kiełbaskami i coś do picia, dla wszystkich. Dotrzyjcie do Bełchatowa na miejsce zbiórki, a resztą już się zajmiemy. Motocykli dekorować specjalnie nie trzeba, sama obecność będzie najlepszą dekoracją! Brawo TY KRÓTKO ZWIĘŹLE I NA TEMAT Widzimy się na miejscu. Triumph Tiger 1200 Grono FPM i Dzikie Skunksy(Wild Skunks) - GanG - jak mnie przyjmą |
|
Przejdź do forum: |