Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 145
· Najnowszy użytkownik: Cezar

Ostatnio Widziani

· SEAN 1 dzień
· MarekDvorak 2 dni
· janusz 3 dni
· lolitka 5 dni
· Leszek 6 dni
· SuperAdmin 6 dni
· slawek 6 dni
· Dawid 1 tydzień
· wacha 1 tydzień
· prz3kus 1 tydzień

Statystyka forum

Zdjęć w galerii: 7
Artykułów: 14
Newsów: 118
Komentarzy: 53
Użytkowników: 145

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MarekDvorak
21-01-2025 15:36
Dla mnie żle się zaczął rok ale myślę że dobrze się skączy.

slawek
07-01-2025 16:16
Oby rok 2025 był lepszy niż 2024 (chociaż 2024 nie był taki zły Uśmiech )

lolitka
15-08-2024 22:23
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje koszulkę z nadrukiem logo forum plus swój login dajcie znać Inga w poniedziałek będzie drukowała.

THX
02-08-2024 18:09
Jutro jakiś krótki trip?ktoś coś?

slawek
13-07-2024 07:59
Jednak jutro.

Zobacz temat

Drukuj temat
Eskorta na ślubie Przyjaciela
snake-90
Witam, na wstępie chciałbym się przedstawić jestem Hubson i drogi Moderatorze chciałem przeprosić , ze pewnie nie w tym dziale co trzeba ale na celu jest dotarcie do jak największej liczby współbraci?. Przenieś proszę Moderatorze ten post jeśli uznasz to za konieczne do odpowiedniego działu.
A teraz do rzeczy:
30.06.2018 nasz przyjaciel motocyklista zmienia stan cywilny , łącząc się w bólu postanowiliśmy to zaakcentować i zrobić mu niespodziankę. Razem latamy już kilka lat jak byliście kiedyś na rozpoczęciu sezonu w Opocznie to pewnie się widzieliśmy ?. Pisze tutaj bo mam ogromna prośbę do was wszystkich chciałbym zorganizować kumplowi eskortę na ślubie zależy mi na tym żeby o niczym się nie dowiedział i fajnie by było jak by wychodząc z kościoła po ślubie miał lekkie zdziwko jak by stał szpaler motocyklistów którym mogła by przejść parą młodą??. Fajnie by było gdyby podczas sobotniego latania ktoś się skusił i pomógł mi zrobić tą niespodziankę. Ślub jest o 18:00 jakby ktoś miał czas tak o 18:30-40 podjechać by było zajebiście postać chwilkę a potem kilometr albo dwa przejechać się w eskorcie ?

Zależy mi na tym bardzo bo to mój najlepszy przyjaciel. Ja brałem 2 razy udział w takim evencie i to robi piorunujące wrażenie zwłaszcza że to zapaleniec jeśli chodzi o dwa kółka, a ja jako świadek i jego przyjaciel chciałbym sprawić mu taka niespodziankę ?

Dorzucam parę ważnych informacji:
ślub jest 30.06.2018 o godzinie 18.00 w Kościele św. Bartłomieja w Opocznie na ul. Kościelnej przy placu Kościuszki na wesele w Radzicach ta wichura jest w stronę Drzewicy i Nowego Miasta.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich motocyklistów im będzie nas więcej tym lepiej?

To co pomożecie?

Dodam ze jako świadek rozdam parę flaszek?

janusz
Witamy ale mało kto bedzie w Piotrkowie

wacha
Podjedź w czwartek pod Anioła i zobaczymy co się da zorganizować.
Triumph Tiger 1200

Grono FPM i Dzikie Skunksy(Wild Skunks) - GanG - jak mnie przyjmąSzeroki uśmiech

rafput
Witamy na forum, zapraszamy pod Anioła
-
-
-
-
Im szybciej jedziesz, tym krócej trwa ryzyko.

rafput
No i kolega się nie pojawił, szkoda. Chyba nie chce nas poznać tylko ubić interes. Swoją drogą nie wiem czy nie powinniśmy poczuć się dotknięci tym, że ten sam post wylądował 8 minut wcześniej na Forum Łódzkich Motocyklistów Z przymrużeniem oka No nic, do ślubu jeszcze tydzień, może jakaś "nić" się nawiąże Z przymrużeniem oka
-
-
-
-
Im szybciej jedziesz, tym krócej trwa ryzyko.

slawek
Szkoda.

P.S.

Brawo,

Będziesz nosił pseudonim "Sherlock Holmes"
Sławek

janusz
Uśmiech

snake-90
Witam w nawiazaniu do wszystkich odpowiedzi dziękuję za uwagę i po pierwsze nie chce ubić interesu tylko zrobić przyjacielowi niespodziankę napisałem na kilku forach bo w sumie nie wiem czy w ogóle ktoś przyjedzie a bardzo mi na tym zależy zrobić mu taki prezent.
Wybaczcie ze się nie odzywalem ale bylem za granicą chwilowo mogę zjawić się pod aniolem w czwartek mam nadzieję że chodzi o ten czwartek nieco ten co był wiec możemy pogadać i ustalić pewne rzeczy bardzo mi na tym zależy proszeco kontakt o ktorej godzinie co i jak. Będę na bank?
Edytowane przez snake-90 dnia 26-06-2018 11:54

wacha
Jak zawsze spotkanie w każdy czwartek pod Aniołem o 18.30 ale proponuje być najwcześniej na 19.00 Uśmiech
Triumph Tiger 1200

Grono FPM i Dzikie Skunksy(Wild Skunks) - GanG - jak mnie przyjmąSzeroki uśmiech

snake-90
Bede na pewno się zjawię!

snake-90
Jestem pod aniołem czekam ?
Edytowane przez snake-90 dnia 28-06-2018 18:10

Marcin
Jedziemy. 17.30 pod Aniołem

snake-90
Dziękuję wszystkim uczestnikom którzy zjawili się na ślubie jesteście najlepsi dzisiaj przyjedziemy z kumplem do was pod anioła widzimy sie o 18:30

kacha_wa
Bardzo Nam miło. Zapraszamy pod Anioła i na sobotnią obstawkę.
Wild Skunks Gang - Daughter

snake-90
Oo jak będzie obstawa to z miła chęcią wezmę udział pogadamy dzisiaj pod Aniołem o szczegółach?

kacha_wa
Ok
Wild Skunks Gang - Daughter

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.14
416,385 unikalne wizyty